Conferința Președinților 2015

În fiecare primăvară, toți președinții organizațiilor locale JCI și membrii boardului național JCI România se întâlnesc pentru a stabili proiectele organizate la nivel național și local.

Anul acesta,  Conferința Președinților a avut loc în perioada 27 februarie – 1 martie și a fost găzduită de JCI Craiova. La această întâlnire au participat reprezentanții  organizațiilor din JCI Bucuresti, JCI Buzau, JCI Cluj, JCI Constanta, JCI Craiova, JCI Iasi si JCI Prahova. Asociația noastră a fost reprezentată de Florin Ioniță, Președinte JCI Prahova 2015 și Cristi Ilie, Vicepreședinte executiv.


 

Reprezentanții organizațiilor au participat la sesiuni de strategie, pe arii de competență și au stabilit împreuna cu membrii boardului național direcții de acțiune în 

 “Participarea la Conferinţa Preşedinţilor ne-a oferit ocazia de a prezenta proiecte JCI Prahova către boardul național, dar și colegii din alte organizații JCI din țară.  Stabilirea unor parteneriate la nivel național  ne va ajuta să sprijinim comunitatea antreprenorilor prahoveni.  Anul 2015 va fi un an plin de proiecte frumoase organizate de prahoveni pentru prahoveni.”

                                                                  Florin Ioniță. Președinte JCI Prahova 2015  

“Personal, în zona de politică economica, întâlnirile de la Craiova au reprezentat puncte forte în stabilirea unei strategii puternice de dezvoltare a JCI România în cadrul politicilor economice și de implicare a membrilor în mecanismul deciziilor publice.”

                                                                  Iulian Șerban, director Politici Economice JCI Romania 2015

 

Postat de JCI Prahova in categoria Evenimente
la data de 11 martie 2015 ora 19:13