Ploieștiul,pentru prima dată gazda președinților JCI România

Comunicat de presă

 

Ploieștiul,
pentru prima dată gazda președinților JCI România
26-28 februarie 2016

Ploieștiul va găzdui timp de trei zile unul dintre cele mai importante și așteptate evenimente ale anului pentru Junior Chamber International (JCI) România – Conferința Președinților 2016.
Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 februarie 2016 și va reuni, pentru prima dată la Ploiești, peste 30 de lideri tineri din organizațiile locale JCI, care vor căuta împreună modalități prin care pot crea schimbări pozitive în societatea în care trăiesc.

Participanții vor fi reprezentanți din boardul actual al JCI România și al localelor JCI București, Prahova, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Timișoara și al Grupurilor de inițiativă JCI Galați și JCI Impact București. Totodată, și-a confirmat prezența la Ploiești și Vicepreședintele Internațional Kevin Him din JCI Monaco.

„Este o onoare pentru JCI Prahova să organizeze anul acesta Conferința Președinților JCI România. Am participat la aproximativ toate evenimentele organizate de colegii noștri din țară și anul trecut am decis, împreună cu colegii mei din JCI Prahova, să ne depunem candidatura pentru a fi gazda acestui eveniment. Este o premieră pentru Ploiești și suntem cu atât mai bucuroși cu cât aducem în orașul nostru și un invitat de marca vicepreședintelui din JCI Monaco”, a declarat Cristi Ilie, președintele JCI Prahova.

Junior Chamber International (JCI) este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, având peste 115 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 6.000 comunităţi locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăşeşte covingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni.

 

Postat de Rodica Buliga in categoria Comunicate de presa
la data de 15 februarie 2016 ora 11:20