Despre CONNECT

In momentul in care ati inceput sa va construiti afacerea ati avut cu siguranta ganduri mari. Suntem convinsi ca o parte dintre acestea s-au si realizat. Dar stim la fel de bine cat de greu este sa obtinem in totalitate ceea ce ne-am propus.

Noi la JCI Prahova credem ca pentru a avea rezultate exceptionale este nevoie de colaborare cu persoane care au ambtii, ganduri mari si visuri de atins, la fel ca dumneavoastra. Va invitam sa deveniti parte din comunitatea de business a JCI Prahova si sa participati la urmatoarea editie CONNECT – Bringing Business Together. Veti cunoaste aici oameni ca dvs, oameni care au puterea de a indrazi sa construiasca in jurul lor si care in fiecare dimineata pornesc la drum cu gandul ca ”si astazi trebuie sa fac ceva exceptional”.

Networking informal

Evenimentul se va desfasura in doua etape: in prima parte firmele vor avea la dispozitie un timp limitat pentru a se prezenta, iar in a doua parte veti avea „timp” pentru a schimba idei, carti de vizita si de a intelege in ce masura veti putea colabora cu ceilalti participanti in viitor.

Cand si unde se intampla?

Evenimentul are loc pe 11 Decembrie 2013 , de la ora 16.30 la 21:30 , la Vigo Hotel – Bd. Independetei, nr. 28, Ploiesti. Vizualizare hart? m?rit?