Junior Chamber International Prahova este organizația non-profit adresată tinerilor antreprenori, lideri și profesioniști din Prahova, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani. Suntem o organizație afiliată la Federația JCI România: www.jciromania.ro

Junior Chamber International (JCI) este o organizatie voluntară, la nivel mondial, de dezvoltare personală pentru tineri profesioniști si antreprenori. Misiunea JCI este de a oferi oportunităti de dezvoltare care să împuternicească tinerii pentru a crea schimbări pozitive.

Participarea activă la JCI oferă membrilor oportunități de:

JCI nu se concentreaza pe un singur domeniu, ci pe cinci: afaceri, training, internationalism, comunitate si social.

Nu suntem o organizație de networking... dar prin noi vei construi o rețea de viitori lideri ambițioși si prietenii durabile.

Nu suntem o organizatie de vorbit in public .... dar prin noi vei beneficia de instruire în vorbire si prezent?ri publice si posibilitatea de a practica în fata unei variet?ti de public la nivel local, national si international.

Nu suntem o organizatie de dezvoltare profesională și personală... dar prin noi vei primi dezvoltare profesională și personală mai ieftină decât cu orice alt? organizatie.

Nu suntem o organiza?ie caritabil? ... dar prin noi puteti lua parte la proiecte care au un impact pozitiv în comunitatea local?.