Redirecţionează 2% din Impozitul pe Venit către JCI Prahova

Codul Fiscal pune la dispoziţia contribuabililor mecanismul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit, datorat pentru anul 2014, către o entitate non-profit. Conform Minsterului Finanţelor Publice, pentru a redirecţiona 2% din impozitul pe venit, contribuabilul trebuie să completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din activităţi independente sau chirii) şi să le depună la Administraţia Financiară în raza căreia domiciliază până la data de 25 mai.

Practic, tu nu pierzi nimic, aceşti bani fiind oricum redirecţionaţi de către stat, către sectorul ONG. Dacă nu faci tu această alegere, Statul face alegerea în locul tău.

Proiecte în care va folosi JCI Prahova fondurile provenite din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit:

1. Proiecte sociale de ajutorare a oamenilor nevoiaşi (copii, adulţi, vârstnici) din comunitatea locală

2. Clubul de Public Speaking – este locul ideal în care vă puteţi îmbunătăţi abilităţile de vorbit în public şi puteţi învăţa cum să vă gestionaţi temerile şi emoţiile;

3. Leadership Day – eveniment în cadrul căruia puteţi învăţa secretele liderilor de succes;

4. Zilele Carierei – ne propunem să punem faţă în faţă potenţialii angajatori cu cei care îşi caută loc de muncă. în anii precedenţi, au participat la acest proiect companii mari precum: OMV Petrom, Cameron, Decathlon, Generali, Yazaki, etc.

Ce ai de făcut?

1. Completează formularul 230(pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din activităţi independente sau chirii).

2. Transmite formular la Administraţia Financiară în raza căreia domiciliaţi. Puteţi transmite dumneavoastră formularul la Administraţie (depunere la ghişeu sau transmitere prin poştă cu confirmare de primire) sau ne puteţi transmite nouă formularul, iar noi îl vom înregistra în locul dumneavoastră.

Mulţumim tuturor celor ce au ales JCI Prahova pentru a redirecţiona 2% din impozitul pe venit!

Contăm pe sprijinul dumneavoastră!

Descarcă de aici Formularul 230 sau Formularul 200