Lumineazã Crãciunul persoanelor fãrã adãpost! VIDEO

JCI Prahova te invitã sã luminãm împreunã Crãciunul persoanelor fãrã adãpost din Ploieşti!

În preajma sãrbãtorilor de iarnã, majoritatea dintre noi ne îndreptãm gândurile şi sprijinul cãtre oamenii mai puãin norocoãi, cãtre semenii nevoiaşi, cãtre cei care au nevoie de suportul celor din jur pentru a le reaprinde flacãra speranãei cãtre o viaţã normalã şi decentã.

Continuând tradiţia începutã în 2012, JCI Prahova îşi propune şi anul acesta sã ajutãm persoanele de la Centrul Social de Urgenţã pentru Persoanele fãrã Adãpost din Ploieşti sã simtã spiritul Sãrbãtorilor de Iarnã, în ce-a de-a treia ediãie a campaniei!

Ne propunem ca în ajunul Crãciunului sã le oferim o masã caldã, tradiţionalã, sã le dãruim haine, produse de igienã şi alte lucruri de care orice om are nevoie pentru o viaãã normalã.

În acest scop, pe parcursul lunilor noiembrie şi decembrie, îãi propunem:

- Organizarea Conferinţei „Leadership Day” - lideri renumiţi din România îşi vor împãrtãşi din secretele lor despre leadership în cadrul unei conferinţe unice în Prahova, pe data de 13 decembrie!

Toate fondurile strânse din taxa de participare la acest eveniment vor fi folosite pentru campania socialã.

- Campania „Doneazã sânge – salveazã o viaţã şi contribuie la formarea ta!” - te invitãm sã te alãturi membrilor JCI Prahova în acţiunea de donare de sânge, pe care o vom organiza pe data de 28 noiembrie.

Cei care doneazã sânge şi cedeazã bonurile de masã primie de la Centrul de Transfuzii în sprijinul campaniei pentru persoanele fãrã adãpost, vor avea accesul gratuit la Conferinţa „Leadership Day”!

Revenim curând cu detalii despre fiecare din aceste iniţiative! Pânã atunci, orice sprijin în bani, produse alimentare sau de igienã sunt binevenite!

Acest proiect nu se va opri aici!

Pe parcursul anului 2015 ne propunem sã ne oferim sprijinul pentru a ridica aceãti oameni nefericiţi, cât mai aproape de standarul normal pentru orice fiinţã umanã!

Adaugã şi flacãra bunãtãţii tale şi hai sã luminãm Crãciunul persoanelor fãrã adãpost!